Cosmoprof Bologna 2018

Anasayfa > FUAR TURLARI > İtalya > Bologna
3 Gece - 4 Gün
1. Gün - ISTANBUL - BOLOGNA

16 MART 2018
07.30 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk Hava Yollari TK-1321 seferi ile 09.45 Bologna hareket. 10.25 Bologna varis. Ardindan Cosmoprof Bologna fuar ziyareti. 3 gece konaklama yapacaginiz 4* Atahotel Bologna vb. otele giris ve konaklama.

2. Gün - BOLOGNA

17 MART 2018
Kahvalti sonrasi Cosmoprof Bologna fuar ziyareti.

3. Gün - BOLOGNA

18 MART 2018
Kahvalti sonrasi Cosmoprof Bologna fuar ziyareti.

4. Gün - BOLOGNA - ISTANBUL

19 MART 2018
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemlerinin ardindan fuar ziyareti / serbest zaman. 16.30 havalimaninda bulunma. Turk Hava Yollari TK-1326 seferi ile 18.20 Istanbul Ataturk Havalimanina hareket.22.55 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

Paket 1
Double
Single
0-2 Yaş
2-6 Yaş
6-12 Yaş
EUR 990.00
EUR 1,545.00
EUR 0.00
EUR 0.00
EUR 0.00
1
Grup
Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
2
Otel Bilgi
3
Otel Bilgi 2
4
Odalar
5
Kahvaltı
6
Sehir Turu
7
Sözleşme
Dahil Olanlar
Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
Belirtilen otellerde oda & kahvaltı dahil konaklama.
Havalimanı - otel - havalimanı transfer
Havalimani vergileri
Hariç Olanlar
Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
Ekstra harcamalar (öğlen ve akşam yemekleri vb.)
Fuar giriş bileti
Şahsi harcamalar
Vize Ücreti
COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA
Sektörler:
Cosmetics, Perfumery, Hairdressing,
Ürünler:
Saç, Ambalaj, Güzellik, Parfümeri ve kozmetik, Çivi ve araçları, Selective perfumery, Equipment and spa, Contract manufacturing and private label,
Fuar Alanı: BolognaFiere spa
Ülke:
Italy 
Şehir:
Bologna  
Telefon:
+39 051/282111 
Fax:
+39 051/6374004 
Email:
segreteria.generale@bolognafiere.it 
Adres:
Viale della Fiera, 20  
Vize Durumu
img-responsive
img-responsive
img-responsive
img-responsive

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İtalya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İtalya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.