Electronics West Anaheim 2018

Anasayfa > FUAR TURLARI > Amerika Birleşik Devletleri > Anaheim
2 Gece - 3 Gün
1. Gün - ISTANBUL - LOS ANGELES - ANAHEIM

05 SUBAT 2018 
11.30 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk Hava Yollari TK-009 seferi ile 13.40 Los Angeles hareket. 16.50 Los Angeles varis ve Anaheim’ e hareket. 4 gece konaklama yapacaginiz 3* Best Western Courtesy Inn Hotel vb. otele giris ve konaklama.

2. Gün - ANAHEIM

06 SUBAT 2018 
Kahvalti sonrasi Electronics West Anaheim fuar ziyareti.

3. Gün - ANAHEIM

07 SUBAT 2018 
Kahvalti sonrasi Electronics West Anaheim fuar ziyareti.

4. Gün - ANAHEIM

08 SUBAT 2018 
Kahvalti sonrasi Electronics West Anaheim fuar ziyareti.

5. Gün - ANAHEIM - LOS ANGELES - ISTANBUL

09 SUBAT 2018 
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemlerinin ardindan serbest zaman. 16.30 Los Angeles havalimaninda bulunma. Turk Hava Yollari TK-010 seferi ile 18.30 Istanbul Ataturk Havalimanina hareket.
10 SUBAT 2018 
18.35 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

Paket 1
Double
Single
0-2 Yaş
2-6 Yaş
6-12 Yaş
USD 980.00
USD 1,240.00
USD 0.00
USD 0.00
USD 0.00
1
İptal
İptal ve İade ” tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
2
Grup
3
Sözleşme
4
Uçak Bileti
5
Rötar
6
Mil
7
Vize Ücreti
8
Odalar
9
Çocuk İndirimi
10
Kayıt
11
Kahvaltı
12
Sehir Turu
13
Paket
14
Ekstra Tur
15
Seyahat Sigortası
16
Sağlık
17
Eşya
18
Cep Telefonu
19
Bagaj
20
Değişiklik
Dahil Olanlar
Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
Belirtilen otellerde konaklama
Havalimani vergileri
Hariç Olanlar
Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
Tüm transferler
Fuar giriş bileti
Şahsi harcamalar
Vize Ücreti
Ekstra harcamalar (sabah , oglen ve aksam yemekleri)
Electronics West
Sektörler:
Elektronik,
Ürünler:
Yazılım, Alt montajlar,
Fuar Alanı: Anaheim Convention Center
Ülke:
USA 
Şehir:
Anaheim CA 
Telefon:
+1 714/9998950 
Fax:
+1 714/9998965 
Email:
 
Adres:
800 W. Katella Ave.  
Vize Durumu
img-responsive
img-responsive
img-responsive
img-responsive

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.