Plast Milano 2018

Anasayfa > FUAR TURLARI > İtalya Fuarları > Plast Milano 2018
3 Gece - 4 Gün

Plast Milano 2018 - Tur Programı

1. Gün - ISTANBUL - MILANO

29 MAYIS 2018
07.30 Sabiha Gokcen Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk Hava Yollari TK-1901 seferi ile 09.40 Milano hareket. 11.45 Milano varis. 3 gece konaklama yapacaginiz 4*  Straf hotel vb. otele giris ve yerlesme. Ardindan Plast Milano fuar ziyareti.

2. Gün - MILANO

30 MAYIS 2018
Kahvalti sonrasi Plast Milano fuar ziyareti.

3. Gün - MILANO

31 MAYIS 2018
Kahvalti sonrasi Plast Milano fuar ziyareti.

4. Gün - MILANO - ISTANBUL

01 HAZIRAN 2018
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemleri. 10.30 havalimaninda bulunma. Turk Hava Yollari TK-1902 seferi ile 12.45 Istanbul Sabiha Gokcen Havalimanina hareket. 16.30 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

Plast Milano 2018 - Fiyat Bilgisi

Paket 1
Double
Single
0-2 Yaş
2-6 Yaş
6-12 Yaş
EUR 1,150.00
EUR 1,420.00
EUR 0.00
EUR 0.00
EUR 0.00

Plast Milano 2018 - Şartlar

1
İptal
İptal ve İade ” tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
2
Grup
3
Sözleşme
4
Uçak Bileti
5
Rötar
6
Mil
7
Vize Ücreti
8
Odalar
9
Çocuk İndirimi
10
Kayıt
11
Kahvaltı
12
Sehir Turu
13
Paket
14
Ekstra Tur
15
Seyahat Sigortası
16
Sağlık
17
Eşya
18
Cep Telefonu
19
Bagaj
20
Değişiklik

Dahiller / Hariçler

Dahil Olanlar
Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
Belirtilen otellerde oda & kahvaltı dahil konaklama.
Havalimanı - otel - havalimanı transfer
Havalimani vergileri
Hariç Olanlar
Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
Ekstra harcamalar (öğlen ve akşam yemekleri vb.)
Fuar giriş bileti
Şahsi harcamalar
Vize Ücreti

Fuar Bilgisi

Fuar: PLAST
Sektörler:
Plastik, Kauçuk,
Ürünler:
Hammadde, Makine ve tesis, Ölür ve aksesuarlar, Rejenere malzemeler ve kompozit, Yarı mamul ve oğlu ürün, Uzman basın, Plastik ve kauçuk sanayi için hizmetler,
Fuar Alanı: fieramilano
Ülke:
Italy 
Şehir:
Rho (Milano)  
Telefon:
+39 02/4997-1 
Fax:
+39 02/4997-7963 
Email:
fieramilano@fieramilano.it 
Adres:
Strada Statale del Sempione, 28  
Plast Milano 2018 - Vize Durumu
img-responsive
img-responsive
img-responsive
img-responsive

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İtalya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İtalya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi ( Son 3 Aylık ve Orjinal Olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( İtalya' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı) örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa tur programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

•Davetiye varsa formatı örnekteki gibi olmalıdır.------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı İtalya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan ve içinde en az 3000 TL olması gerekmektedir.)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Tur Evrakları ( Acente ve gemi sözleşmesi , Kaşeli imzalı tur programı)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: İtalya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.