Fuar Bilgisi
Sektörler:
Mutfak ve Banyo, Mobilya, Aydınlatma,
Ürünler:
Pure – pure editions – pure talents – comfort – prime – sleep – smart – global lifestyles,

     IMM Cologne Uluslar arası İç Mekan Fuarı her yıl Köln şehrinde gerçekleşen ve mobilya endüstrisinin önde gelen ticaret fuarı olarak kendini pekiştiren uluslararası bir mobilya fuarıdır. Hafta boyunca fuar sadece ticaret ziyaretçilerine açıktır, hafta sonlarında mobilya, yatak odası, iç mekan tasarımı ve iç dekorasyon konularında özel bilgi alabilen ve önerilerde bulunabilen özel kitleye kapıları açmaktadır. Katılımcılara nihai tüketici üzerinde ürün ve pazar testleri yapma firsatı sunulacaktır.
     Imm Cologne vazgeçilmez iletişim forumu, önemli bir güç ve fikir yaratıcı merkezi olarak düşünülür. Burada sergileyen herkes küresel mobilya sahnesinin karar organlarına ulaşır. Imm Cologne Mobilya, İç Dekorasyon ve Aydınlatma Teknolojileri Fuarı  bütün mobilya pazarını bir bakışta sunmakta ve küresel pazarlara kapı açmaktadır. Fuarda kaliteli sergiler, trend olayları eşlik ediyor ve teklifi mükemmel şekilde tamamlıyor.

     2018 yılının ilk iç mekan şovu, mobilya ve iç mekan sektörünü şekillendiren ürünleri sunuyor. Imm Cologne Dekorasyon Fuarı'nda, her oda, her stil ve her gereksinim için - temellerden tasarım öğelerine ve lüks mobilyalara kadar her türlü iç tasarım fikirleri icin benzersiz bir çeşitlilik bulacaksınız.

Fuar Alanı: Koelnmesse GmbH
Ülke:
Germany 
Şehir:
Köln  
Telefon:
+49 (0)221/821-0 
Fax:
+49 (0)221/821-2574 
Email:
info@koelnmesse.de 
Adres:
Messeplatz 1  
Vize Bilgisi

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi

• SGK hizmet dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi

• SGK hizmet dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• Personel Kimlik Fotokopisi

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

• Personel Kimlik Fotokopisi

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası   

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası 

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası 

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• SGK dan emekliliğini gösteren belge

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Varsa Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Ebeveynler tarafından imzalı Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası