AAOS New Orleans 2018

Anasayfa > KONGRE TURLARI > Ortopedi Kongreleri > AAOS New Orleans 2018
4 Gece - 5 Gün

AAOS New Orleans 2018 - Tur Programı

1. Gün - ISTANBUL - HOUSTON - NEW ORLEANS

06 MART 2018
12.30 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk havayollari TK-033 seferi ile 14.25 Houston hareket. 18.55 Houston varis. Turk havayollari TK-8892 seferi ile 21.30 New Orleans hareket. 22.45 New Orleans varis. 5 gece konaklama yapacaginiz  3* Crowne Plaza New Orleans Airport Hotel vb. otele giris ve konaklama.

2. Gün - NEW ORLEANS

07 MART 2018
Kahvalti sonrasi AAOS 2018 kongresine katilim.

3. Gün - NEW ORLEANS

08 MART 2018
Kahvalti sonrasi AAOS 2018 kongresine katilim.

4. Gün - NEW ORLEANS

09 MART 2018
Kahvalti sonrasi AAOS 2018 kongresine katilim.

5. Gün - NEW ORLEANS

10 MART 2018
Kahvalti sonrasi AAOS 2018 kongresine katilim.

6. Gün - NEW ORLEANS - HOUSTON - ISTANBUL

11 MART 2018
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemlerinin ardindan serbest zaman. 15.00 havalimaninda bulunma. Turk  havayollari TK-9578 seferi ile 17.17 Chicago hareket. 19.42 Chicago varis. Turk havayollari TK-006 seferi ile 22.20 Istanbul Ataturk Havalimanina hareket.
12 MART 2018
16.45 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

AAOS New Orleans 2018 - Fiyat Bilgisi

Paket 1
Double
Single
0-2 Yaş
2-6 Yaş
6-12 Yaş
USD 2,580.00
USD 3,000.00
USD 0.00
USD 0.00
USD 0.00

AAOS New Orleans 2018 - Şartlar

1
Grup
Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
2
Otel Bilgi
3
Otel Bilgi 2
4
Odalar
5
Kahvaltı
6
Sehir Turu
7
Sözleşme

Dahiller / Hariçler

Dahil Olanlar
Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
Gidis - donus ara ucuslar
Belirtilen otellerde konaklama
Havalimani vergileri
Hariç Olanlar
Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
Şahsi harcamalar
Vize Ücreti
Havalimanı - otel - havalimanı transfer
AAOS New Orleans 2018 - Vize Durumu
img-responsive
img-responsive
img-responsive
img-responsive

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 5x5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.