Fakuma 2017 Uluslararasi Plastik ve Kaucuk Islemeleri Fuari

Friedrichshafen, Almanya

Fakuma 2017 Uluslararasi Plastik ve Kaucuk Islemeleri Fuari

Havayolu Otel Gece Double 2/1 Single
4 Tükendi Tükendi
1. Gün

ISTANBUL - FRIEDRICHSHAFEN

17 EKIM 2017
13.30 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk Hava Yollari TK-1387 seferi ile 15.55 Friedrichshafen hareket.17.55 Friedrichshafen varis. 4 gece konaklama yapacaginiz 4* Adler Hotel vb. otele giris ve konaklama.

2. Gün

FRIEDRICHSHAFEN

18 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi FAKUMA fuar ziyareti.

3. Gün

FRIEDRICHSHAFEN

19 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi FAKUMA fuar ziyareti.

4. Gün

FRIEDRICHSHAFEN

20 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi FAKUMA fuar ziyareti.

5. Gün

FRIEDRICHSHAFEN - ISTANBUL

21 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemlerinin ardindan serbest zaman. 16.30 havalimaninda bulunma. Turk Hava Yollari TK-1388 seferi ile 18.50 Istanbul Ataturk Havalimanina hareket. 22.35 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

Gidiş Rotası

# Havalimanı Havayolu Kalkış İniş Havalimanı İniş Bagaj Limiti
1 Ataturk 2017-10-17 15:55:00 Friedrichshafen 2017-07-17 17:55:00 30

Dönüş Rotası

# Havalimanı Havayolu Kalkış İniş Havalimanı İniş Bagaj Limiti
1 Friedrichshafen 2017-10-21 18:50:00 Ataturk 2017-10-21 22:35:00 30
Havayolu Otel Gece Double 2/1 Single 0-2 Yaş 2-6 Yaş 6-12 Yaş
4 1,390.00 EUR 1,640.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR 0.00 EUR

Notlar

Fuarin adi                                       FAKUMA
Fuarin tarihleri                               17 - 21 Ekim 2017
Fuarin yapilacagi sehir                  Friedrichshafen, ALMANYA
Fuar alani                                        Friedrichshafen
Organizator                                     P. E. Schall GmbH & Co. KG
Fuarın web sitesi                            www.buchmesse.de
Ana sektorler                                  Plastik ve Petrokimya

Genel Şartlar

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Havalimanı vergileri
  • Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
  • Belirtilen otellerde oda & kahvaltı dahil konaklama.

Fiyata Hariç Olan Hizmetler

  • Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro),
  • Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
  • Ekstra harcamalar (öğlen ve akşam yemekleri vb.)
  • Tüm transferler
  • Fuar giriş bileti
  • Şahsi harcamalar

Fakuma


TARİH

2017-10-17 - 2017-10-21

FUAR ALANI

Messe Friedrichshafen GmbH

Europe / Germany / Friedrichshafen

+49 (0)7541/708-0

+49 (0)7541/708-110

http://www.messe-friedrichshafen.de

info@messe-fn.de

Neue Messe 1

SEKTÖRLER

Plastik, Kauçuk,

ÜRÜNLER

Araçlar, Hammadde, Parçalar ve bileşenler, Presler, Geri dönüşüm, , , , , Yardımcılar, Kaynak makineleri, Şişirme makineleri, Moulding machines, Reinforced plastics, Compounds, Extrudes,

ORGANİZATÖR



img-responsive

90 Güne Kadar

img-responsive

90 Güne Kadar

img-responsive

Vize Var

img-responsive

90 Güne Kadar


Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi

• SGK hizmet dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi

• SGK işe giriş bildirgesi

• SGK hizmet dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Devlet Memuru

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• Personel Kimlik Fotokopisi

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Kurum yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İzin Belgesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

• Personel Kimlik Fotokopisi

• Sözleşmeli Devlet memuru ise SSK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü gereklidir.

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağkur Dökümü

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası   

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Av. Dr. Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası 

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• 3,5x4,5 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)

a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi

b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi

c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)

d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)

e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))

• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler

• Bağkur Dökümü

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası 

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• SGK dan emekliliğini gösteren belge

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-  

• Varsa Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası- 

Dikkat: Almanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Davetiyenin Fotokopisi

• Ebeveynler tarafından imzalı Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası