CMEF (China Medical Equipment Fair) Autumn 2017 Cin Tibbi Cihazlar Fuari

Shenzhen, Çin

CMEF (China Medical Equipment Fair) Autumn 2017 Cin Tibbi Cihazlar Fuari

Havayolu Otel Gece Double 2/1 Single
The Panglin Hotel Shenzhen 5 Tükendi Tükendi
1. Gün

ISTANBUL - SHENZHEN

27 EKIM 2017
23.00 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Turk Hava Yollari TK-70 seferi ile 01.35 Hong Kong hareket.
28 EKIM 2017
17.05 Hong Kong varis. Shenzhen ‘ de 5 gece konaklama yapacaginiz 5* The Panglin Hotel Shenzhen vb. otele giris ve konaklama.

 

2. Gün

SHENZHEN

29 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi Cmef fuar ziyareti.

3. Gün

SHENZHEN

30 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi Cmef fuar ziyareti.

4. Gün

SHENZHEN

31 EKIM 2017
Kahvalti sonrasi Cmef fuar ziyareti.

5. Gün

SHENZHEN

01 KASIM 2017
Kahvalti sonrasi Cmef fuar ziyareti.

6. Gün

SHENZHEN - ISTANBUL

02 KASIM 2017
Kahvalti sonrasi otelden cikis islemlerinin ardindan serbest zaman.21.00 Hong Kong havalimaninda bulunma. Turk Hava Yollari TK-71 seferi ile 23.15 Istanbul Ataturk Havalimanina hareket.
03 KASIM 2017
06.00 Istanbul’a  varis ve tur sonu.

The Panglin Hotel Shenzhen

Shenzhen / Çin

Yıldızlı

Gidiş Rotası

# Havalimanı Havayolu Kalkış İniş Havalimanı İniş Bagaj Limiti
1 Ataturk 2017-10-28 01:35:00 Hong Kong Intl. 2017-10-28 17:05:00 30

Dönüş Rotası

# Havalimanı Havayolu Kalkış İniş Havalimanı İniş Bagaj Limiti
1 Hong Kong Intl. 2017-11-02 23:15:00 Ataturk 2017-11-03 06:00:00 30
Havayolu Otel Gece Double 2/1 Single 0-2 Yaş 2-6 Yaş 6-12 Yaş
The Panglin Hotel Shenzhen 5 1,750.00 USD 2,140.00 USD 0.00 USD 0.00 USD 0.00 USD

Notlar

Fuarin adi                                       CMEF (China Medical Equipment Fair) Autumn 2017
Fuarin tarihleri                               29 Ekim – 01 Kasim 2017
Fuarin yapilacagi sehir                 Shenzhen , CIN
Fuar alani                                        Kunming Dianchi Convention and Exhibition Centre
Organizator                                     Reed Sinopharm Exhibitions
Fuarin web sitesi                            www.cmef.com.cn
Ana sektorler                                  Tibbi Urunler

Genel Şartlar

  • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur MaviRota Tur tarafından bildirilecektir.

 

  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce MaviRota Tur tarafından bildirilecektir.

 

  • Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen kilometrelerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce MaviRota Tur tarafından bilgi verilecektir.

 

  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

 

  • Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

 

  • Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından MaviRota Tur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

 

  • MaviRota Tur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. MaviRota Tur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Havalimanı vergileri
  • Türk Hava Yolları ile gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti.
  • Belirtilen otellerde oda & kahvaltı dahil konaklama.

Fiyata Hariç Olan Hizmetler

  • Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
  • Ekstra harcamalar (öğlen ve akşam yemekleri vb.)
  • Tüm transferler
  • Fuar giriş bileti
  • Şahsi harcamalar
  • Vize Ücreti

CMEF Autumn


TARİH

2016-10-29 - 2016-11-01

FUAR ALANI

Shenzhen Convention & Exhibition Center (SZCEC)

Asia / China / Shenzhen

Guangdong

+86 (0)755/82848676

+86 (0)755/82848677

http://www.szcec.com

info@szcec.com

Fuhua 3rd Road, Futian Central District

SEKTÖRLER

Tıp,

ÜRÜNLER

Bilgi Teknolojisi, Laboratuvar ekipmanları, , , , , , , , , , , ,

ORGANİZATÖR



img-responsive

30 Güne Kadar

img-responsive

30 Güne Kadar

img-responsive

Vize Var

img-responsive

30 Güne Kadar


Şirket Sahipleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Çin baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Çalışanlar

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Çin baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Devlet Mem.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Çin Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Çin Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Esnaf ve Sanatkar

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Av./Dr./Ecz.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Emekli

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Ev Hanımı

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

Öğrenci

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.