Burkina Faso Vizesi

Anasayfa > Vize Danışmanlığı > Burkina Faso

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Burkina faso' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz bilgisi , varsa düğün davetiyesi )

• Uçak ve Otel Rezervasyonları