• Bu ülkeye seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın vizelerini aşağıda iletişim bilgileri sunulan Cubuti'nin Paris, Kahire veya Addis Ababa Büyükelçiliklerinden almaları mümkündür.

Turizm

*En Az Bir Yıl Geçerli Pasaport

*Arka Planı Beyaz en Az 2 Adet Fotoğraf

* Varsa Davetiye 

*Otel Uçak
 

Ticari
 

*En Az Bir Yıl Geçerli Pasaport

*Arka Planı Beyaz en Az 2 Adet Fotoğraf

*Davetiye 

*Şirket Evrakları

*Otel Uçak

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası