TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)
• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

•Fransızca Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız
•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası------>Örnek İçin tıklayınız
ve işverenin kaşesi olmalı)

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

•Fransızca Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Cezayir baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası------>Örnek İçin tıklayınız
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)
• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

• Fransızca Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

•Fransızca Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Cezayir baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

• Cezayir Konsolosluğuna hitaben Fransızca yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Davetiye gönderen firmanın ( Faaliyet belgesi , Vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopisi )

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Cezayir Konsolosluğuna hitaben Fransızca yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

URİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fransızca Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Fransızca Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fransızca Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir./p>

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Fransızca Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

 

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış Fransızca vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

•İş sözleşmesi (SGK’ lı çalışan olsa dahi iş sözleşmesi gereklidir.Hem çalışanın hem de işverenin ıslak imzası ------>Örnek İçin tıklayınız
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış Fransızca vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye (Belediyeden onaylı orjinal davetiye)

• Ebeveynler tarafından imzalı Cezayir Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış Fransızca vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel Rezervasyonları