TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Varsa davetiye

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Etiyopya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Etiyopya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE) ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Etiyopya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 
 

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• İngilizce Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 
 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri

 
 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Etiyopya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi (İNGİLİZCE)------>Örnek İçin tıklayınız

• Kimlik fotokopisi

• Uçak ve Otel konfirmeleri