TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gine Bissau baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Gine Bissau baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Gine Bissau Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Davetiye

• Gine Bissau Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

•İmza sirküleri

•Sicil gazetesi

•Vergi levhası

•Antetli görevlendirme yazısı

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Kimlik fotokopisi

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Gelir Beyanı

• Bulaşıcı Hastalık yoktur raporu

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Ebeveynler tarafından imzalı Gine Bissau Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız