Hırvatistan Vizesi

Anasayfa > Vize Danışmanlığı > Hırvatistan

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hırvatistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hırvatistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Ebeveynler tarafından imzalı Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

 
 
 

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Davetiye

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınıze

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf----->Örnek İçin tıklayınız

• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları

• Pasaport Fotokopisi

• Kimlik fotokopisi

• Seyahat Sağlık Sigortası

• Ebeveynler tarafından imzalı Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi- ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)----->Örnek İçin tıklayınız