•En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

•Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf ----- Örnek
•Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası