Güney Sudan Vizesi

Anasayfa > Vize Danışmanlığı > Güney Sudan

Turistik ve Ticari Vizeler İçin;
  1 – Doğru Şekilde Doldurulmuş Vize Başvuru Formu.
  2 – 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  3 – En Az 6 ay Geçerlilik Süresi Olan Pasaport
  4 – Yeni Pasaportlarda Pasaportun Kimlik Sayfasının, Eski  
        Pasaportlarda 1., 2., 3., geçerlilik süresi sayfası, son (kimlik) sayfasının fotokopisi
  5 – Vize Ücreti 60€ (Euro Olarak)

NOT: Başvurularınızı 10.00 – 12.00 ve 14.00 – 16.00 saatleri arasında yapabilir veya arayabilirsiniz.