AMSTERDAM FIRSAT TURU

Anasayfa > YURTDIŞI TURLARI > Avrupa Turları > AMSTERDAM FIRSAT TURU
2 Gece - 3 Gün

AMSTERDAM FIRSAT TURU - Tur Programı

1. Gün - ISTANBUL - AMSTERDAM

Sabiha Gökçen havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Mavirotatour kontuarında 08.30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın PC1253 sefer sayılı uçuşu ile 11:20’de Amsterdam’a hareket. Yerel saat ile 14.10’ da varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Leidseplein, Rembrandplein, Kraliyet Sarayı ve Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman ve otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün - AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Bruggeturu. (100 Euro). Brugge turumuzda Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin ortaçağ kentinin pazar yeri ve panoramik olarak Belfry Kulesini ve de Brugge Şehri'nin enfes manzarasını görme fırsatı bulacaksınız. Tur sonrası otelinize hareket. Geceleme Otelinizde.

3. Gün - AMSTERDAM - ISTANBUL

Sabah kahvaltısı odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Marken Volendem ve Hollanda Trio turu. (100 Euro). Turumuzda; eski balıkçı kasabası olan Volendam’ da tarihi evler ve limanları gezip daha sonra küçük bir ada olan Marken’i ziyaret ediyoruz. Hollanda Trio turumuzda ise ; Rotterdam, Delft, Den Haag’ı göreceğiz. Tur sonrası havalimanına transfer, Pegasus Havayollarının PC1256sefer sayılı uçuşu ile 00:35 de İstanbul’a uçuş. Saat 05.05’de varış ve turumuzun sonu.

AMSTERDAM FIRSAT TURU - Fiyat Bilgisi

Paket 1
Double
Single
0-2 Yaş
2-6 Yaş
6-12 Yaş
EUR 349.00
EUR 439.00
EUR 150.00
EUR 349.00
EUR 349.00
Uçuşlar
Oteller
SAW Sabiha Gökçen / AMS Amsterdam-Schiphol
2018-06-01 11:20:00
AMS Amsterdam-Schiphol / SAW Sabiha Gökçen
2018-06-04 00:35:00
Bastion Hotel Amsterdam Centrum/zuidwest

AMSTERDAM FIRSAT TURU - Şartlar

1
İptal
İptal ve İade ” tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
2
Grup
3
Sözleşme
4
Uçak Bileti
5
Rötar
6
Mil
7
Vize Ücreti
8
Odalar
9
Çocuk İndirimi
10
Kayıt
11
Kahvaltı
12
Sehir Turu
13
Paket
14
Ekstra Tur
15
Seyahat Sigortası
16
Sağlık
17
Eşya
18
Cep Telefonu
19
Bagaj
20
Değişiklik

Dahiller / Hariçler

Dahil Olanlar
Belirtilen otellerde oda & kahvaltı dahil konaklama.
Tüm transferler
Havalimani vergileri
Belirtilen hava yollari ile gidis – donus ekonomi sinifi ucak bileti.
Sehir turu
Turkce Rehberlik Hizmeti
Hariç Olanlar
Yurt dışı çıkış harcı 15 tl
Ekstra harcamalar (öğlen ve akşam yemekleri vb.)
Şahsi harcamalar
Vize Ücreti
AMSTERDAM FIRSAT TURU - Vize Durumu
img-responsive
img-responsive
img-responsive
img-responsive

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ------>Örnek İçin tıklayınız

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Kurumdaki görevi çalıştığı sürenin belirtildiği iş veren yazısı gerekmektedir.------>Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi(İzin belgesindeki izin tariherinin , seyahat süresiyle uyumlu olması gerekmektedir.)

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 4 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi----->Örnek İçin tıklayınız

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur Dökümü

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Bağkur Dökümü

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

          + Avukatlar >>>> Barodan

          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)

          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)

          b) Ziyaret amacı

          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan

• Eşine Ait Evraklar

          +İş veren

          +Çalışan

          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

          +Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir------>Örnek İçin tıklayınız

• Ebeveynler tarafından imzalı Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi------>Örnek İçin tıklayınız

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Eğitim süreci içerisinde seyahat etmeleri durumunda okuldan izin belgesi

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)

• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)

• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası-

Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.